Γιώργος Κακοσαίος – Ψέματα

Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και παρουσιάζει το «Ψέματα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records!

«Φρέσκο», γεμάτο δυναμισμό, με ήχο που «παντρεύει» αριστοτεχνικά το λαϊκό με το σύγχρονο και εξομολογητικούς στίχους, το «Ψέματα» είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει αμέσως, δείχνοντάς μας το καλλιτεχνικό εύρος του Γιώργου Κακοσαίου.

Ο ίδιος ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη σύνθεση, υπογράφοντας τη μουσική. Τους στίχους έγραψε ο Νίκος Σαρρής.

Το «Ψέματα» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης, μεταφέροντάς μας και με εικόνα τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού.

Ο Γιώργος Κακοσαίος μας παρασύρει με τη δημιουργική του ορμή στα «Ψέματα» που όλοι θα αγαπήσουμε!

Με πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο και μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με μουσικά ακούσματα, μάλλον μοιραία ο Γιώργος Κακοσαίος οδηγήθηκε προς τα μονοπάτια της μουσικής. Αν και ο ίδιος, όπως τόνισε και σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είχε από μικρός μέσα του το μικρόβιο της μουσικής.

Άλλωστε, από πολύ νωρίς, ο γιος του καταξιωμένου τραγουδιστή ξεκίνησε να γράφει στίχους, ενώ δεν άργησε να φανεί και το ταλέντο του στο τραγούδι, αφού διαθέτει μία υπέροχη φωνή, όπως και ο πατέρας του. Έτσι, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από την Panik Records το πρώτο του τραγούδι, «Ψέματα».

Ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος μοιάζει αρκετά κι εμφανισιακά με τον Γιάννη Πλούταρχο καταλαβαίνει πως μοιραία θα έρθει και η σύγκριση με τον πατέρα του.

«Σίγουρα υπάρχει μέσα στο μυαλό μου η σύγκριση με τον πατέρα μου, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του διαδρομή και τη δική του πορεία. Σίγουρα μοιάζουν οι φωνές μας, με τον τρόπο που τραγουδάμε γιατί από μικρό παιδί έχω τον πατέρα μου πάνω από τα αυτιά μου. Οι χροιές μας όμως διαφέρουν και αυτό είναι καλό. Μοιραία θα υπάρχει σύγκριση, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι θα υπάρχει», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Το πρώτο του βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε πριν μία εβδομάδα περίπου και τα σχόλια για το δισκογραφικό ντεμπούτο του νεαρού Κακοσαίου – κράτησε το πατρικό επίθετο – είναι κολακευτικά.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση