Γιώργος Λιάνης Εθνική εκδήλωση οι Πρέσπες, κανονικά φέτος με Μ Μητσιά Ελ Βιτάλη αλλά και Αν Βίσση (βίντεο)

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου προχώρησε ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών για την παρουσίαση του προγράμματος η οποία έγινε από την πρόεδρο κα Χρύσα Μάντση τον αντιπρόεδρο Νίκο Ταμουτσέλη και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιώργο Λιάνη.

Οι φετινές εκδηλώσεις, εκτός απροόπτου θα γίνουν κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα οριστεί και η ημερομηνία θα γίνουν 21 έως 23 Αυγούστου ή 27 έως 30 Αυγούστου.

Στην κεντρική εκδήλωση στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου με αναφορά από τον Τσιτσάνη στον Θεοδωράκη θα ερμηνεύσουν οι Μανώλης Μητσιάς και Ελένη Βιτάλη ενώ στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Άννας Βίσση στο γήπεδο με εισιτήριο 5 ευρώ.
Ο αρχαιολογικός χώρος των Πετρών είναι στα σχέδια των διοργανωτών ώστε να φιλοξενήσει μία θεατρική παράσταση και αν τελικά ευοδωθούν θα δούμε και μια τσιγγάνικη βραδιά με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς και την Πάολα.

Ο κ Λιάνης χαρακτήρησε εθνικό το φεστιβάλ, αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της απολιγνιτοποίησης της περιοχής, λέγοντας ότι και ο ίδιος θα βοηθήσει τους τοπικούς άρχοντες και τέλος στη συμφωνία των Πρεσπών.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση