Γιώργος Παπαδόπουλος “Απόχρωση Tου Γκρίζου”

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Φεβρουαρίου, 2011

giorgos-papadopoulos---apochrosi-tou-gkrizouΤο νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους του Θανάση Γκαραβέλα.

Τα γυρίσματα για το νέο video clip του Γιώργου Παπαδόπουλου “Απόχρωση Tου Γκρίζου” έγιναν στο Ηράκλειο Κρήτης και διήρκησαν τρεις μέρες. Την σκηνοθεσία έκανε η FILMORE, μια ομάδα νέων ταλαντούχων παιδιών, την οποία αποτελούν οι
Δημήτρης και Χρήστος Μανιόρος, Μιχάλης Μαθιουδάκης και Μανόλης Αρμουτάκης.

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό video clip με ιδιαίτερη ευαισθησία, στο οποίο ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποδύεται έναν ζωγράφο, ο οποίος πάσχει από μερική όραση. Η μερική τύφλωση είναι μια πάθηση που επιτρέπει στο μάτι να βλέπει λίγο φως και να διακρίνει σχήματα, αυτό δεν εμποδίζει τον ζωγράφο να τον εμπνέει ώστε να δημιουργεί.

Παρούσα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν και μια καθηγήτρια κινητικότητας και προσανατολισμού, η οποία καθοδηγούσε τον Γιώργο. 

Η ατμοσφαιρική κινηματογράφιση ενός κοινωνικού προβλήματος φανερώνει ότι τίποτα δεν είναι ουτοπικό. Μια ιστορία κοινωνικής ευθύνης, η οποία ξεφεύγει από τα όρια του καθιερωμένου.

Στίχοι: Θανάσης Γκαραβέλας

Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος

Από το cd “Μαζί μου σε θέλω” 2010 Lyra

Ακούστε το…

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..