ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ + PROFESSIONAL SINNERZ «Το Καλοκαίρι Αυτό (Στον Ουρανό)» ΝΕΟ SINGLE

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Ιουνίου, 2011

sampanhs1

Μετά τα ραδιοφωνικά hits «Μυστήριο Τρένο», «Μακριά για Όσο Ζω» και «Στων Ματιών σου το Γκρίζο», που έκαναν τον Γιώργο Σαμπάνη έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς και performers της γενιάς του, ήρθε η ώρα για ένα κομμάτι που «μυρίζει» καλοκαίρι.

Αυτό το καλοκαίρι συντονιστείτε στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Το τραγούδι «Το Καλοκαίρι Αυτό (Στον Ουρανό)» είναι μια συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη με τους Professional Sinnerz, το αγαπημένο urban-pop δίδυμο, που με τη χαρακτηριστική φωνή του Αδάμαντα στις hip-hop ρίμες, απογειώνει ένα τραγούδι που έτσι και αλλιώς γράφτηκε με τη συνταγή του smash summer hit. Η μουσική, όπως και σε ολόκληρο το άλμπουμ «Μυστήριο Τρένο» είναι και πάλι του ίδιου του Γιώργου Σαμπάνη, ενώ τους δροσερούς στίχους για ένα καυτό καλοκαίρι υπογράφουν ο Θάνος Παπανικολάου μαζί με τον Αδάμαντα.

«Αυτό το καλοκαίρι επιτέλους θα μου φέρει όσα δεν μπορείς να δώσεις εσύ/ Αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι ξέρει πως η αγάπη σου δεν είναι αρκετή / Αυτό το καλοκαίρι τα έχει ήδη καταφέρει να με πάει μακριά σου να βρω/ Έναν έρωτα αλήτη που μοσχοβολάει τεκίλα και έχει σπίτι μέσα στον ουρανό.