Η γιορτή για την ημέρα του βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Αετού

Την Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Αετού, το οποίο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου πραγματοποίησε εκδήλωση για τη σημασία του παιδικού βιβλίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού παρουσίασαν αγαπημένους συγγραφείς της παιδικής λογοτεχνίας , μύθων και παραμυθιών.

ds aetos vivlio 9Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από την επίσκεψη των μαθητών στη Βιβλιοθήκη και στο Λαογραφικό Μουσείο Αμυνταίου (14/03/2017). Η εκδήλωση έκλεισε στον προαύλιο χώρο του σχολείου με την παρουσίαση των δικαιωμάτων του Αναγνώστη και παιχνίδια κίνησης με θέματα «τίτλους παραμυθιών».
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Νάτσης Γιάννης, ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία αλλά και για το σύνολο των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιούνται, η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Κοσμοπούλου Αρετή και η εκπρόσωπος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Νάντση Αθηνά.

ds-aetos-vivlio-2 ds-aetos-vivlio-3 ds-aetos-vivlio-5 ds-aetos-vivlio-1ds aetos vivlio 6 ds aetos vivlio 7 ds aetos vivlio 8 ds aetos vivlio 10

Pin It

Αφήστε μια απάντηση