Γρεβενά: H παρουσίαση των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλωντου συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Γρεβενά: H παρουσίαση των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Γρεβενών, του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»


Τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανατροπή Δημιουργία» για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ» στο Διοικητήριο Γρεβενών, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Θεόδωρος Καρυπίδης.
Στην θερμή υποδοχή των πολιτών ο Θόδωρος Καρυπίδης χαμογελαστός και με ειλικρίνεια απάντησε ,με λόγο χειμαρρώδη, για όλες τις προσπάθειες και τα έργα τα οποία η παρούσα Περιφερειακή Αρχή πραγματοποίησε στα Γρεβενά και στην Δυτική Μακεδονία.

Αναφέρθηκε στην αρχή της θητείας του , που άμεση προτεραιότητα ήταν η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , η διανομή με πρωτοβουλίες της Περιφέρειας τροφίμων και βασικών αγαθών προς όλους όσους είχαν ανάγκη (ΤΕΒΑ). Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στους ρημαγμένους από την οικονομική κρίση Αγρότες και Τ.Ο.Ε.Β. , στον εκσυγχρονισμού των αρδευτικών συστημάτων και στην αναβάθμιση τους (αυτοπαραγωγή ηλ. Ρεύματος με net metering) με ταυτόχρονη δέσμευση 2,5 εκ. € για τον σκοπό αυτό.


Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην σαραντάλεπτη ομιλία του ανέφερε :

• Προσλαμβάνουμε 260 νέους επιστήμονες με ταυτόχρονη δέσμευση 10 εκ .€ , για να μην φύγουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν 18μηνη εργασιακή εμπειρία , σε τομείς που ΚΑΙ οι αγρότες μας χρειάζονται, όπως Γεωπόνους, Κτηνιάτρους. Δεν σταματήσαμε να ενημερώνουμε διεξοδικά τους αγρότες και κτηνοτρόφους για όλες τις νέες δυνατότητες και παρεμβάσεις που η κεντρική διοίκηση μπορεί να κάνει προς όφελος τους.

• Θέλουμε ανοιχτή Περιφέρεια . Να συνεργαστούμε με τους γείτονες. Ανοίγει η τελωνειακή διάβαση στον Λαιμό . Να μπορούμε να κάνουμε εύκολη την ζωή μας και την καθημερινή εμπορική δραστηριότητα μας καθώς και τον τουρισμό.
• Εξοπλίσαμε Νοσοκομεία με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προσλάβαμε επικουρικούς ιατρούς. Όλοι και πάντα δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία.
• Κατασκευάσαμε δρόμους και βγάλαμε από την απομόνωση τα Γρεβενά.
• Αναλάβαμε πολιτικές ευθύνες και κάθετες πολιτικές για τα Γρεβενά ,που αντιστοιχούν στην κεντρική πολιτική για να ανακουφίσουμε και να αναπτύξουμε την Περιφέρεια μας. Τόσα χρόνια ο κ . Κασαπιδης σαν Βουλευτής και η κα. Ζεμπιλιαδου σαν στέλεχος σε κόμμα εξουσίας δεν έκαναν τίποτα για αυτά που μας κατηγορούν και απλά «διαπιστώνουν» Δεν άκουσα πραγματικές προτάσεις ανάπτυξης απλά “δημοσιογραφικές» διαπιστώσεις .


Στο τέλος της ομιλίας του ο Θόδωρος Καρυπιδης παρουσίασε τους πρώτους 8 (οκτώ) υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους .

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι για την Π.Ε. Γρεβενών ειναι :
Γιώτας Δημήτριος- Αγρότης
Δασκαλόπουλος Αντώνιος- Υπάλληλος Δ.Ο.Υ.
Ζήση Μαλαματή -Νοσηλεύτρια
Καλαμάρας Γεώργιος – Γεωπόνος
Καραπάς Βασίλης – Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΔΕ
Κυριακίδου Χριστίνα – Μουσικός
Λαβός Δημήτριος – Δημόσιος Υπάλληλος
Νούτσος Αθανάσιος – Εκπαιδευτικός

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία»

Pin It

Αφήστε μια απάντηση