Η ΔΕΤΕΠΑ θα προχωρήσει στην κατασκευή των παροχών των οικημάτων

detepa1

Η ΔΕΤΕΠΑ προτίθεται να προχωρήσει στην κατασκευή των παροχών των οικημάτων τα οποία βρίσκονται στις περιοχές με ενεργό δίκτυο Τηλεθέρμανσης, και δεν έχουν ακόμη διασυνδεθεί με το δίκτυο διανομής.

Καλούνται οι κάτοικοι των οικισμών Αμυνταίου – Φιλώτα – Λεβαίας που διαμένουν σε περιοχές όπου υπάρχει δίκτυο Τηλεθέρμανσης και επιθυμούν να συνδεθούν, να υποβάλουν αίτηση  για την σύνδεση τους με το σύστημα της Τηλεθέρμανσης για την προσεχή χειμερινή περίοδο λειτουργίας 2011-2012. Για τη σύνδεση με το δίκτυο απαιτείται η χορήγηση εγγυήσεως, η οποία θα συμψηφιστεί με το τέλος σύνδεσης κατά την υπογραφή του συμβολαίου παροχής Τηλεθέρμανσης.

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από 14 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι 11 Μαρτίου 2011, προκειμένου η επιχείρηση να προγραμματίσει έγκαιρα και να υλοποιήσει τα αναγκαία έργα.

Όσοι εκ’ των κατοίκων έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΤΕΠΑ, με σκοπό την επικαιροποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντός τους.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Τηλεθέρμανσης, Γρ. Νικολαίδη 2, στο Δημοτικό κατάστημα Αμυνταίου στον 5ο όροφο. Τηλ. επικοινωνίας: 23860-23125

Pin It

Αφήστε μια απάντηση