Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 30/01/2012

Ημ/νία Ανάρτησης: 30 Ιανουαρίου, 2012

Κοζάνη, 30 Ιανουαρίου 2012 Ώρα: 19.30
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση Νομού, έχει ως εξής:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω παγετού, διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κατωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου:
 Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, από το 27ο  χλμ. έως το 45ο  χλμ.  Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 27ο  χλμ. έως το 54ο  χλμ. Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου, από το 22ο  χλμ. έως το 43ο  χλμ. Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Μετσόβου, από το 20ο  χλμ. έως το 40ο  χλμ. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, κρίνεται όμως απαραίτητο όλα τα κινούμενα οχήματα να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω παγετού, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στο κατωτέρω τμήμα του οδικού δικτύου:
 Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 16ο  χλμ. έως το 28ο  χλμ.  
Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά. 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω παγετού, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κάτωθι τμήματα του οδικού δικτύου:  Στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου από το 18ο χλμ έως το 30ο χλμ.  Στην  εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας από το 6ο χιλ. έως το 30ο χλμ. 
Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.