Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η αναβίωση της γιορτής του Άη Γιάννη του Κλήδονα από τον Δήμο Φλώρινας και το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Ιουλίου, 2023

Το έθιμο του Άη Γιάννη του Κλήδονα αναβίωσε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, στο Νέο Πάρκο, από το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας.

Μέλη του Λ.Ε.Φ. παρουσίασαν το έθιμο, στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Χριστίνα Γκόλνα, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε η αντιδήμαρχος Φλώρινας κα Σοφία Φουδούλη Τζώτζη.

Ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, τον Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακού Πολιτισμού Καβάλας “Λαϊκότροπο”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου Δράμας “Η Βοϊράνη”, τον Σύλλογο Κιουταχειωτών – Μικρασιατών “Ο Άγιος Μηνάς”, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο “Το Φλάμπουρο” και την Θρακική Εστία Εορδαίας “Ο Αρχιγένης”.

Άη Γιάννη του Κλήδονα (5) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (6) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (7) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (8) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (9) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (10) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (11) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (12) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (13) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (14) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (15) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (16) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (1) (custom) Άη Γιάννη του Κλήδονα (2) (custom)

 

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Άη Γιάννη του Κλήδονα, Θρακική Εστία Εορδαίας, Λύκειο των Ελληνίδων, Φλώρινα,