Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες για την λαική συνέλευση του Ξινού Νερού

anoixtoi orizontes-logo-2Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες για την λαική συνέλευση του Ξινού Νερού

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δημάρχου κ . Θεοδωρίδη στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να απαγορεύσει μια συνάθροιση των κατοίκων του Ξινού Νερού για να ενημερωθούν και να εκφρασθούν για την τύχη και το μέλλον του εργοστασίου . Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί έκπληξη μετά από ανάλογες συμπεριφορές όπως αυτής της βίαιης απομάκρυνσης από την γενική συνέλευση που έγινε πρόσφατα, του ενός και μοναδικού κατοίκου του χωριού ο οποίος από ενδιαφέρον ήθελε να παρακολουθήσει την συνέλευση.
Με λύπη λοιπόν παρακολουθούμε το ολίσθημα του κ. Θεοδωρίδη και της παρέας του, να προσπαθούν, την εποχή που η χώρα μας μαστίζεται από πρωτοφανή ποσοστά ανεργίας και μάλιστα στην περιοχή καταγράφοντας ποσοστά 60% , να εμποδίσουν μια επένδυση στο εργοστάσιο του Ξινού Νερού (όπως αυτός την είχε σχεδιάσει το 2009 και δεν έκανε τίποτα να την σταματήσει τόσο καιρό ) .
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μας ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο τελείως ξαφνικά ότι κατήγγειλε την σύμβαση πρίν από τρείς ημέρες, και σε ερώτησή μας αν αυτό έγινε νόμιμα με απόφαση του ΔΣ και ενημέρωση των μελών της Γεν. Συνέλευσης , δεν πήραμε απάντηση.

PAPAXRHSTOY-NIKOS-DETEPA-MIC

Όλα αυτά τα κάνει κατά την προσφιλή του τακτική εδώ και χρόνια , μαθαίνοντας ότι ο νέος επενδυτής είναι ο πρώην πολιτικός του αντίπαλος ο κ. Ιωσιφίδης για να ικανοποιήσει προσωπικές του ρεβανσιστικές επιθυμίες, γράφοντας ως συνήθως στα παλιά του υποδήματα ένα ολόκληρο χωρίο , κρατώντας σε ομηρία το εργοστάσιο για να κάνει τα γνωστά σε όλους μας πολιτικά παιχνίδια .
Η παράταξή μας είναι υπέρ της οποιασδήποτε επένδυσης στο εργοστάσιο , εάν αυτή γίνει μέσα από νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες και φέρει έστω και μία θέση εργασίας στο χωριό , και καλούμε τον Δήμαρχο να μην σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη αυτή , να εγκαταλείψει επί τέλους την πολιτική του «διαίρε και βασίλευε», να σταματήσει την προσπάθεια να διχάσει και την κοινωνία του Ξινού Νερού όπως έκανε και στο παρελθόν σε άλλα χωριά και να καταλάβει ότι βρίσκεται στο 2017 και όχι στην εποχή του «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ»

Pin It

Αφήστε μια απάντηση