Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής “σε δημοσίευμα”

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Μαΐου, 2017

amyntaio-djmos-logo-3Χωρίς καμία έκπληξη, διαβάσαμε, το αναμενόμενου ύφους και ρητορικής συγχαρητήριο μήνυμα του επικεφαλής των «Ανοιχτών Οριζόντων» κ. Παπαχρήστου, προς τον «Ερμή Αμυνταίου», που μίζερος όπως πάντα, μονότονα επαναλαμβανόμενος και χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας, προσπάθησε να καπηλευτεί τη νίκη και τα συναισθήματα μιας ολόκληρης ομάδας, για να προβάλει τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Θεωρούμε πως με το άκαιρο, άτοπο και άστοχο περιεχόμενο του μηνύματος επιβεβαιώνεται η άποψή μας, περί της διχαστικής τακτικής, που με συνέπεια ακολουθεί ο κύριος Παπαχρήστου και η εμμονή του να καπηλεύεται την οποιαδήποτε επιτυχή δραστηριότητα ανθρώπων ή συλλόγων, υποβαθμίζοντας έτσι δυστυχώς τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται, άοκνα, ανιδιοτελώς και με αλτρουϊσμό και εν τέλει να υποτιμήσει και αυτή την ίδια επιτυχία.
Στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου μας δεν χωρούν σκοπιμότητες, ψηφοθηρικές μικροπολιτικές και εγωισμοί, παρά μόνο αναγνώριση και σεβασμός!!!
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και όλους όσους ανώνυμα και αθόρυβα βοήθησαν τον ΕΡΜΗ Αμυνταίου να πετύχει την άνοδό του στην Γ΄Εθνική κατηγορία!

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Αμύνταιο,