Η αύξηση των κρουσμάτων και ο εμβολιασμός υγειονομικών στη συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με τον Διοικητή Χρ. Παπούλκα

Την Τετάρτη 18/8/2021 ο βουλευτής της ΠΕ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του νοσοκομείου κ. Χρήστο Παπούλκα. Δύο κυρίως ήταν τα θέματα συζήτησης:

  1. Ο αριθμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών υπαλλήλων του ΓΝΦ και η ενδεχόμενη δυσλειτουργία των δομών υγείας από τις κυρώσεις.
  2. Η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ΠΕ Φλώρινας.

Έγινε ενδελεχής ενημέρωση και για τα δύο θέματα καθώς επίσης και για άλλα τρέχοντα θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Φλώρινας, το Κ.Υ Αμυνταίου και γενικά όλες τις δομές υγείας της ΠΕ Φλώρινας.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να εντατικοποιηθεί η ενημέρωση και η προτροπή  προς όλους τους ανεμβολίαστους έτσι ώστε να εμβολιαστούν , αλλά και γενικότερα να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο βουλευτής εξέφρασε προς τον πρόεδρο για άλλη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες για όλο το προσωπικό που υπηρετεί στις δομές υγείας της ΠΕ Φλώρινας ( γιατρούς, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό) διότι  κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες επιτελούν άριστα τα καθήκοντά τους.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση