Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας για τις εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου, για όσους συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09:00’ πμ., στο Πειραματικό  Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας (οδός: Τέρμα, Σαλαμίνος, Φλώρινα, 531 00),σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ και του Υπουργείου Παιδείας για την πρόληψη και τον περιορισμό της πανδημίαςCOVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με αίτησή τους, την οποία θα υποβάλουν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας ή στο Πειραματικό  Δημοτικό Σχολείο  Φλώρινας, να ζητήσουν να εξεταστούν από την αρμόδια Επιτροπή, χωρίς να προσκομίσουν δικαιολογητικά φοίτησης  ή κατ’ οίκον διδασκαλίας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 15.00 μμ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Θωμά Τσούλη, στο τηλέφωνο 23850-54586.

 

Όλγα Μούσιου Μυλωνά

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Εκπαίδευση, Φλώρινα,