Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας εκφράζει τις ευχαριστίες της

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις και συμπολίτες μας, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν :

 

  1. Τον ΑΗΣ Μελίτης, για τη δωρεά χρηματικού ποσού ύψους 400 ευρώ, για την αγορά χρωμάτων για τον εξωραϊσμό του Γ.Ν.Φ.
  2. Τον κ. Ποντίκη Νικόλαο εις μνήμη της θανούσας μητέρας του κας. Ποντίκη Ελένης, με μη χρησιμοποιούμενα φάρμακα εκτιμηθείσας αξίας περίπου 2.400€ τα οποία θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ. αλλά και του ΕΟΠΥΥ Φλώρινας.
  3. Τον Πατήρ Νικόλαο Φορτομάρη και της συζύγου του, για τη δωρεάν διάθεση ειδών λινοθήκης και συγκεκριμένα οκτώ (8) σετ κουβερτών και αντίστοιχων σεντονιών – μαξιλαροθηκών με παιδικές παραστάσεις, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής δυναμικής οκτώ κλινών.
  4. Την εταιρεία MEDICAL MATE σε αναλώσιμα και άλλα είδη πολλαπλών χρήσεων για Πνευμονολογικά και Αναισθησιολογικά τμήματα, όπως μετρητή όγκου cuff τραχειοστομάτων, συνδετικά κυκλωμάτων αναπνευστήρων για παροχή εισπνεόμενων φαρμάκων και οξυγόνου, εξασκητές πνευμόνων ενηλίκων, set τραχειοστομίας κ.α.

 

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

 

Ο Διοικητής                                                       

Παπούλκας Χρήστος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση