Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ευχαριστεί

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &  ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 3η ΥΠΕ (  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) 

 ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Φ Λ Ω Ρ Ι Ν Α Σ  « ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ »                             Φλώρινα :  05-04-2019

 

                                                                                                    Προς

  1.    Ι&Ν ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ (Κέντρο Δεξιώσεων)

2.    ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ-ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ Ο.Ε. (Οικοδομική Επιχείρηση- Οικοδομικές Εργασίες)

3.    κ ΣΙΑΠΑ ΠΑΥΛΟ (Κατάστημα Σιδηρικά-Χρώματα)

4.    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ  «Ο Αριστοτέλης»

                                                                                             

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις της πόλης της Φλώρινας καθώς στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλωριναίων Μελβούρνης Αυστραλίας για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν :

  1. Ι&Ν Χρυσοχοΐδη: παραχώρηση του χώρου της κουζίνας του κέντρου δεξιώσεων, για χρονικό διάστημα μιας (01) εβδομάδας έως ότου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής στο χώρο της κουζίνας του Γ.Ν.Φ.
  2. Δήμου Δημήτριος – Δήμου Σοφία Ο.Ε. (Οικοδομική Επιχείρηση – Οικοδομικές Εργασίες): επισκευή & αποκατάσταση – ελαιοχρωματισμού του χώρου της κουζίνας του Γ.Ν. Φλώρινας.
  3. κ Σιάπα Παύλο (Κατάστημα Χρώματα-Σιδηρικά): τρεις βάσεις τηλεοράσεων LCD καθώς και τριών οδηγών κουρτινών (σιδηροδρόμων) για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας.
  4. Πολιτιστικό Κέντρο Φλωριναίων «Ο Αριστοτέλης» Μελβούρνη Αυστραλίας: έναν υπέρηχο Chison Eco, μηχάνημα το οποίο δίνει τη δυνατότητα επεμβατικών πράξεων όπως: βιοψίες μαστού, θυρεοειδούς, προστάτου και νεφρού, τοποθέτηση κεντρικών φλεβικών καθετήρων, μόνιμων και προσωρινών καθετήρων αιμοκάθαρσης, καθετήρων Port-a-Cath και περιφερικών καθετήρων PICC, παροχέτευση πλευριτικού και ασκιτικού υγρού καθώς και αποκλεισμοί περιφερικών νεύρων άνω – κάτω άκρων και κορμού , οι οποίες θα πραγματοποιούνται τόσο από τους ακτινολόγους, ουρολόγους και αναισθησιολόγους του νοσοκομείου μας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείται υπερηχογραφικός έλεγχος στην κλίνη σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς που νοσηλεύονται και είναι δύσκολη η μεταφορά τους στο τμήμα υπερήχων.

 

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές.

Ο Διοικητής

Παπούλκας Χρήστος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση