Η Ένωση Αστυνομικών Φλώρινας για το 12ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου

          Την 28 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 12ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Για το έτος 2019, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε, η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δεύτερη η ομάδα του Τ.Δ.Ε. ΝΙΚΗΣ, τρίτη η ομάδα του Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, τέταρτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ και πέμπτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ./Α.Τ. ΠΡΕΣΠΩΝ.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.

Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.

Η Ένωσή μας φέτος τίμησε τον Διαιτητή του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΑΤΗ Αθανάσιο, ο οποίος διαιτήτευσε στους περισσότερους αγώνες, όχι μόνο του φετινού Τουρνουά, αλλά και των προηγούμενων ετών. Την τιμητική πλακέτα την απένειμε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμάς.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του Τουρνουά, που για φέτος αναδείχθηκαν δύο ποδοσφαιριστές, με πέντε γκολ ο καθένας τους, ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστος και ο ΠΕΪΚΟΣ Αντώνιος, του Τ.Δ.Ε. Νίκης και οι δύο. Την απονομή πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, κ. ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής.

Στην ομάδα του Τ.Σ.Φ./Α.Τ. ΠΡΕΣΠΩΝ, 5η ομάδα του Τουρνουά, το αναμνηστικό βραβείο, απένειμε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης.

Η απονομή βραβείου στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Ταμία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, κ. ΔΙΒΙΟ Ιωάννη.

Η απονομή βραβείου στην ομάδα του Α.Τ. Φλώρινας, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της 3ης ΜΣΕΠ, Επισμηναγό κ. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Κωνσταντίνο.

Η απονομή του κυπέλου στην 2η ομάδα του Τουρνουά, στο Τ.Δ.Ε. ΝΙΚΗΣ, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Επιπυραγό κ. ΜΙΑΟΥΛΗ Ιωάννη.

Το κύπελο στους ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας ομάδας, του Τ.Α. Φλώρινας, απένειμε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, κ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος.

Κατά τη διάρκεια των τελικών αγώνων, μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας, κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ιωάννης και κ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Νικόλαος

Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες.

Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ  D’ ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά, για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για την προσφορά των κυπέλων και των αναμνηστικών βραβείων που απονεμήθηκαν στις ομάδες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑ Πέτρο, που πρόσφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του έντυπου  και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την όλη διοργάνωση.-

 

Τ0 Δ.Σ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση