Η Γ.Ε.Φλώρινας με 3 αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Μαρτίου, 2024

Η Γ.Ε.Φλώρινας με 3 αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Για άλλη μία χρονιά η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας είχε εκπροσώπους στα «Μεγάλα σαλόνια» των Ευρωπαϊκών πιστών. Γιάννης Τσιμικλής, Δημήτρης Σαχινίδης και Καλλιρρόη Ναΐδη εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο, την Φλώρινα και ολόκληρη την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Νάπολη
Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Τσιμικλής φτάνοντας στους 32 καλύτερους ολόκληρης της Ευρώπης μετά από εξαιρετική εμφάνιση από τον πρώτο γύρο με 3 νίκες και 3 ήττες και στην συνέχεια κερδίζοντας το no19 του ταμπλό μέχρι να χάσει στις λεπτομέρειες την είσοδο του στην 16αδα, κατακτώντας τελικά την 30η θέση!

Εμφανώς αγχωμένος και μπαίνοντας λίγο μουδιασμένα στον πρώτο γύρο, ο Δημήτρης Σαχινίδης έκανε 1 νίκη και 5 ήττες στον πρώτο γύρο και για λίγα χτυπήματα έμεινε εκτός συνέχειας, καταλαμβάνοντας τελικά την 75η θέση!

Σπουδαία εμφάνιση και από την Καλλιρρόη Ναΐδη, δίνοντας μας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ξεκινώντας τον πρώτο γύρο με 2 νίκες και 4 ήττες πέρασε στο ταμπλό των 64 και στον κρίσιμο αγώνα για την είσοδο της στην 32αδα έχασε 15-7 από το no7 του ταμπλό, κατακτώντας τελικά την 58η θέση.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν και στα ομαδικά εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με συναθλητές τους από άλλους συλλόγους. Στο ξίφος ασκήσεως νεανίδων η εθνική ομάδα (Πήλιουρα, Σταυράκη, Ναΐδη, Τσιαμπά) κατέκτησε την 17η θέση, ενώ στο ξίφος ασκήσεως νέων η εθνική ομάδα (Τσιμικλής, Τζοβάνης, Σαχινίδης, Γκίκας) κατέκτησε τελικά την 14η θέση!

Την αποστολή της Γ.Ε.Φλώρινας συνόδευσε ο προπονητής μας Στάθης Γεροσίδερης! 🙏Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και τους αθλητές του ξίφους ασκήσεως, κα Τσολακίδου Έλλη (Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω), κ. Αδάση Κων/νο (ΑΞΙΑ Χαϊδαρίου) και φυσικά τον δικό μας κ. Στάθη Γεροσίδερη (Γ.Ε.Φλώρινας) για την άρτια συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής για την στήριξη και το όμορφο κλίμα!
Συνεχίζουμε…Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 1 (custom) Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2 (custom) Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3 (custom)Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 5 (custom) Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 6 (custom)Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 8 (custom)
Γ.Ε.Φλώρινας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 9 (custom)

TAGGED: ΓΕΦ, Φλώρινα,