Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας συνεχίζει την ενεργό δράση της στην διάδοση της ξιφασκίας! 

Ημ/νία Ανάρτησης: 31 Μαΐου, 2023

Την Τετάρτη 17 Μαίου 2023 ο προπονητής της ΓΕ Φλώρινας κ. Στάθης Γεροσίδερης με την βοήθεια αθλητών της ένωσης έκαναν μια ενδιαφέρουσα επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος της Ξιφασκίας στο Δημοτικό σχολείο Αμμοχωρίου. Τα παιδιά έμαθαν για την ξιφασκία, είδαν κάποιες βασικές κινήσεις, αλλά και έπαιξαν τον δικό τους αγώνα ξιφασκίας και μάλιστα έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 6

Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τσολοπάνη Κωνσταντίνο, διευθυντή του σχολείου, για την πρόσκληση. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τριανταφύλλου Ανδρέα και την κα. Νταλαούτη Κατερίνα για την βοήθεια και το φωτογραφικό υλικό.

ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 5ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 3

Τον προηγούμενο μήνα,οι προπονητές μας έκαναν μία ακόμα επίδειξη και προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα και τις ακριτικές περιοχές της, αυτή την φορά στην Λευκίμμη η οποία βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της Κέρκυρας. Εκεί, μετά από πρόσκληση του 4ου Δημοτικού σχολείου Λευκίμμης-Νεοχωρίου και σε συνεργασία με τον σύλλογο ΚΑΣ Δαμοκλής, συναντήσαμε μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα της Ξιφασκίας που ήταν πρωτόγνωρο για τα περισσότερα παιδιά και βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος

ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 2ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 8

ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 7ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 9ΓΕΦ ΑΜΜΟΧΩΡΙ 1

TAGGED: Γυμναστική Ένωση Φλώρινας, Δημοτικό Σχολείο Αμμοχωρίου,