Η καλή είδηση: Κλείνει το τελευταίο προσωρινό νοσοκομείο της πόλης Wuhan και οι εργαζόμενοι το γιορτάζουν με ένα συγκινητικό βίντεο

Για πρώτη φορά, μετά από 50 μέρες καραντίνας από τον υπόλοιπο κόσμο, η Wuhan της Κίνας γιορτάζει το κλείσιμο του τελευταίου προσωρινού νοσοκομείου, που χτίστηκε για την αντιμετώπιση του ιού.

Τα ενθαρρυντικά στοιχεία που έρχονται από την πόλη, όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού ώθησαν τους εργαζομένους του προσωρινού νοσοκομείου να ανεβάσουν ένα συγκινητικό βίντεο, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου τους προηγούμενους μήνες, αλλά η πρόληψη και η γρήγορη αντιμετώπιση ισορρόπησε τα πράγματα. Ένας filmmaker, μάλιστα, έφτιαξε ένα ολιγόλεπτο βίντεο πειργράφοντας τη ζωή του πριν και μετά τον κορωνοϊό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews) στις

Πρόσφατα ο ο έβδομος πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, δήλωσε ότι είναι “υπό έλεγχο η επιδημία στη Wuhan. Τα πρώτα αποτελέσματα εξασφαλίστηκαν με την σταθεροποίηση της κατάστασης και την ανάρρωση πολλούς πληγέντων” – περίπου 56 εκατομμύρια κάτοικοι τέθηκαν σε καραντίνα στα τέλη Ιανουαρίου.

Λίγο αργότερα, το υπουργείο Υγείας έδωσε ενθαρρυντικά στοιχεία για την Κίνα, αφού μόνο 19 νέα κρούσματα αναφέρθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, δείχνοντας ότι τα δραστικά μέτρα καραντίνας που ελήφθησαν είχαν αποτέλεσμα.

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, γιατροί και νοσηλευτές βγάζουν ένας – ένας τις μάσκες τους και χαμογελούν στην κάμερα, σφραγίζοντας τη δική τους προσφορά στην αντιμετώπιση του ιού Covid – 19.

 

Πηγή: MarieClaire 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση