Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας και η Τ.Ε. Φλώρινας του Κ.Κ.Ε. για τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Οκτωβρίου, 2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας και η Τ.Ε. Φλώρινας του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλουμε την θρασύδειλη επίθεση και τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Μέσα στη νύχτα, όπως δρουν άλλωστε οι διάφοροι δειλοί, «άγνωστοι» κατέστρεψαν τις αφίσες και προσπάθησαν να σπάσουν τον μεταλλικό σκελετό του περιπτέρου. Τέτοια στοιχεία και όσοι τους πατρονάρουν έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν από την διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στον λαό της Φλώρινας. Οι υποψήφιοί μας συνεχίζουν να αποκαλύπτουν στους εργαζόμενους τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και να προτείνουν αληθινή διέξοδο.

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι τέτοιες τραμπούκικες ενέργειες θα μας τρομάξουν  ή θα κάμψουν την αποφασιστικότητά μας. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στην τελική ευθεία, πριν την εκλογική αναμέτρηση, για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος στο ζύγι της μάχης υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

TAGGED: Εκλογές, Λαική Συσπείρωση, Πολιτική, Φλώρινα,