Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων στον Δήμο Καστοριάς αντικείμενο της συνάντησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Δήμαρχο

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Ιουνίου, 2023

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κίμωνα Μηταλίδη, και του Αντιδημάρχου, Σωκράτη Πέλκα.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΟΡΕΒΤΣΙΔΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (2)

«Καλωσορίζουμε σήμερα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, που διαρκώς μας δείχνει πόσο πολύ αγαπά τον τόπο μας, τα καίρια ζητήματα του οποίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε. Η εκτίμησή μου, άλλωστε, στο πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη και χαίρομαι ιδιαιτέρως για τη συνάντησή μας αυτή, καθώς – όπως μου δήλωσε – θα είναι σύμμαχος στις διεκδικήσεις μας», σημείωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού ο κ. Κορεντσίδης.

Αντικείμενο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, αποτέλεσε η δυνατότητα παραχώρησης στον Δήμο στρατιωτικών εκτάσεων της Καστοριάς, προκειμένου να αξιοποιηθούν για τουριστικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα για να δημιουργηθεί ένα πλήρως λειτουργικό πάρκο αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, πρόταση που ο Υπουργός αποδέχθηκε με χαρά.

Στο τέλος της συνάντησης ο Υπουργός επέδωσε τον θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Δήμαρχο, ο οποίος ανταπέδωσε δωρίζοντάς του μια εικόνα του Αγίου Μηνά.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΟΡΕΒΤΣΙΔΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (4) ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΟΡΕΒΤΣΙΔΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (1)

TAGGED: Αλκιβιάδης Στεφανής, Καστοριά, Πολιτική,