Η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Φλώρινας στη συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον Άδωνη Γεωργιάδη

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Μαρτίου, 2023

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Στη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία όλων των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Φλώρινας καθώς και η πορεία των αναπτυξιακών προγραμμάτων της περιοχής. Έμφαση δόθηκε στην πορεία του έργου του φυσικού αερίου στη Φλώρινα καθώς και η δωρεάν διάθεση εναλλακτών και η διαβεβαίωση του υπουργού ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2023.

Επίσης, ο υπουργός διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι το φυσικό αέριο θα επεκταθεί και σε όμορες κοινότητες του Δήμου Φλώρινας και ότι καταβάλλονται προσπάθειες για αύξηση του ποσού στα αναπτυξιακά προγράμματα, αλλά και για γρηγορότερη καταβολή των επιχορηγήσεων.

Τέλος, ο υπουργός επανέλαβε για μία ακόμη φορά το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη Φλώρινα, την οποία αισθάνεται και δική του πατρίδα και διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προς όφελος του νομού Φλώρινας.

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,