Η Συνήγορος του πολίτη στην Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Νοεμβρίου, 2014

synigoros-politiΗ Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού επισκέπτεται την Φλώρινα την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, επικεφαλής κλιμακίου που αποτελείται από τους Βοηθούς Συνηγόρους Βασίλειο Καρύδη, Ιωάννη Σαγιά, Γεώργιο Μόσχο και ειδικούς επιστήμονες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Φλώρινα, 24 Νοεμβρίου 2014
(Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων δήμου Φλώρινας, Νέο Πάρκο)

09.45 – 10.00: Προσέλευση

10.00 – 12.00: Χαιρετισμοί. Ομιλία Συνηγόρου του Πολίτη. Συζήτηση.

Παράλληλα:
10.00 – 15.00: Υποδοχή πολιτών, ενημέρωση και παραλαβή αναφορών από αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Αρχής.

Από τον Οκτώβριο του 1998, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του Συνηγόρου του Πολίτη έως σήμερα, η Αρχή έχει δεχτεί περίπου 190.000 αναφορές. Από το σύνολο τους, 3153 αναφορές προέρχονται από πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα 511 από πολίτες του νομού Φλώρινας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης (επισυνάπτεται), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κλιμακίου με εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Νομού, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων της περιοχής, ομιλία της Συνηγόρου του Πολίτη και παρουσίαση του ρόλου και της λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής. Θα ακολουθήσει συζήτηση και συνέντευξη Τύπου.

Η παραπάνω συνάντηση θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δήμου (Νέο Πάρκο).

Παράλληλα αντιπροσωπεία του Συνηγόρου του Πολίτη θα δεχτεί πολίτες που επιθυμούν να καταθέσουν τις αναφορές τους, ή ζητούν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν, εφόσον εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Αρχής. Η υποδοχή των πολιτών θα γίνει στον ίδιο χώρο (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, Νέο Πάρκο), από τις 10 π.μ έως τις 3 μμ.

TAGGED: Φλώρινα,