Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η υπαίθρια δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Φλώρινας για τα 146 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Ιουνίου, 2023

Η υπαίθρια δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Φλώρινας για τα 146 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας, στο πλαίσιο της επετείου των 146 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε το Σάββατο 10 Ιουνίου υπαίθρια δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του σακχαρώδους διαβήτη και της υπέρτασης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αγορά της Φλώρινας, κατά τις ώρες από τις 9.00 έως τις 12.30 και περιελάμβανε ενημέρωση, καθώς και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης από εθελόντριες και εθελοντές υγείας του ΕΕΣ.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εντυπωσιακή, δεδομένου ότι 265 άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας επισκέφθηκαν τους σταθμούς μέτρησης.

Ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Φλώρινας για τη διάθεση των αναλώσιμων ειδών και του εξοπλισμού που χρειάστηκαν για τη δράση, τον Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση του υπαίθριου χώρου, καθώς και το τυπογραφείο των αδελφών Παπακοσμά, για τη δωρεάν εκτύπωση ενημερωτικών φυλλαδίων που διανεμήθηκαν στους πολίτες.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 062023 (1) (custom)

TAGGED: Ελληνικός Ερυθρός σταυρός, Φλώρινα,