Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας Επιστρέφουμε στα θρανία με ασφάλεια

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας εύχεται σε όλους τους μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά! Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι μια διαφορετική επιστροφή στα θρανία και στα έδρανα, που απαιτεί να επιδείξουμε ευθύνη και συνέπεια, ώστε να μείνουμε ασφαλείς.

Θεωρούμε ότι η παρουσία των μαθητών στο σχολείο, ιδίως των μικρών παιδιών, και γενικά η δια ζώσης διδασκαλία, είναι σημαντική για την εκπαιδευτική διαδικασία και την απόκτηση δεξιοτήτων και η συμμετοχή στις συλλογικές δημιουργικές δραστηριότητες έχει βαρύνουσα σημασία για την γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ολοκλήρωση των παιδιών και των εφήβων.

Όμως, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς. Για τον λόγο αυτό, ως μέλη της τοπικής ιατρικής κοινότητας κι έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας της πανδημίας του Covid19, νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε έκκληση σε όλους, ειδικά στους νέους και τα παιδιά, να τηρούν με υπευθυνότητα τα μέτρα αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού κατά την επιστροφή τους στο σχολείο και να εφαρμόζουν τις οδηγίες της πολιτείας, όπως αυτές εκφράζονται σε καθημερινή βάση από τον ΕΟΔΥ.

Υιοθετώντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα, προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά, κυρίως, τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τις μητέρες και τους πατεράδες μας, και, γενικά, αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο από εμάς!

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνδράμουμε και να υποστηρίξουμε τις σχολικές μονάδες και τα ακαδημαϊκά τμήματα της περιοχής μας αντιμετωπίζοντας από κοινού όποια προβλήματα προκύψουν, ώστε να βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ασφαλείς από την κρίσιμη κατάσταση λειτουργώντας με κοινωνική ευθύνη!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Πρόεδρος  Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας                Ο  Γεν. Γραμματέας  ΙΣΦ

 

    Ιωάννης Μουμουλίδης                                               Σταύρος Κωνσταντινίδης

      Χειρουργός ΩΡΛ                                                             Καρδιολόγος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση