Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ιερά Αγρυπνία Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους στο Αμμοχώρι για τον Άγιο Παίσιο

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Ιουλίου, 2023

Ιερά Αγρυπνία Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους στο Αμμοχώρι

Στις 12 Ιουλίου του 1994, στις 11:30 τη νύχτα, την ησυχία τάραξε μια δυνατή βροντή! Κατόπιν με συνεχείς αστραπές φωτιζόταν όλο το Άγιον Όρος. Το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γέροντας (Άγιος Παϊσιος) είχε περάσει στην αιωνιότητα.
Στις 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30. στον περικαλλή Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Αμμοχώρι Φλώρινας θα τελεστεί η καθιερωμένη ετήσια Ιερά Αγρυπνία εις μνήμην του Αγίου Παϊσίου προστάτη του Συλλόγου μας.
Καλούμε όλα τα μέλη μας, όλους τους φίλους του Αγίου Όρους αλλά και όλους τους πιστούς να παραστούν να συμμετέχουν και να συμπροσευχηθούν μαζί μας στην Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου πατρός Παϊσίου

Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους κατόπιν συνεννόησης με τον Πατέρα Κωνσταντίνο εφημέριο του Ιερού Ναού, ανακοινώνει πως θα υπάρξουν Ιερά Λείψανα Αγίων έπειτα από αίτημα πολλών φίλων και μελών του Συλλόγου.
Πρόκειται για τα Λείψανα του Αγίου Ευδοκίμου, της Αγία Μεθοδίας, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, του Αγίου Χαραλάμπους και του Αγίου Μαρτυρος Ορεστίου.
Τα Ιερά Άγια Λείψανα θα παραμείνουν σε προσκύνηση καθ’ ο?λη τη διάρκεια της αγρυπνίας και της Θείας Λειτουργίας, που θα τελεσθεί στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στο Αμμοχώρι.

Ο πρόεδρος και το Δ/Σ του Συλλόγου

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

TAGGED: Αμμοχώρι, Συλλόγος Φίλων Αγίου Όρους,