Ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Σεπτεμβρίου, 2022

Ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν από άλλο σχολείο στο Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας για το σχολικό έτος 2022 – 2023, μπορούν υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/

ή μέσω της διαδικτυακής  πύλης:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Τρίτη 6η Σεπτεμβρίου 2022.

Την Ηλεκτρονική Αίτηση την υποβάλουν οι ίδιοι οι (ενήλικοι) μαθητές, με τους προσωπικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρημένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Προσοχή:  τον Σεπτέμβριο οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ΜΟΝΟ στα υπάρχοντα τμήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι για την Β’ τάξη θα λειτουργήσουν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας οι εξής τομείς:

Τομέας Δομικών Έργων,

Τομέας Πληροφορικής

Τομέας Ηλεκτρολογίας

Τομέας Μηχανολογίας

 

Για την Γ ΄τάξη Μηχανολόγων θα λειτουργήσουν οι εξής ειδικότητες:  α) Θερμοϋδραυλικών, β) Ψυκτικών, γ) Μηχαν.Εγκαταστάσεων και δ) Οχημάτων.

Για την Γ’ τάξη Ηλεκτρολόγων θα λειτουργήσουν οι εξής ειδικότητες: α) Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάσεων και β) Ηλεκτρονικών & Τηλεπικοινωνιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή άλλη βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2385044733 ή και να προσέρχεστε στον χώρο του Σχολείου κατά τις ώρες 6.30μμ –8.00μμ.

TAGGED: Εκπαίδευση, Φλώρινα,