Ημερίδα με τίτλο: ‘Ο  Εκπαιδευτικός ως Πρόσωπο και Επαγγελματίας στην Φλώρινα

Ημερίδα με τίτλο ‘Ο  Εκπαιδευτικός ως Πρόσωπο και Επαγγελματίας’ την διοργανώνουν το   Παιδαγωγικό Τμήμα   Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε   συνεργασία με την   Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στη Φλώρινα   στις 18 Οκτωβρίου 2018.

Με ευχαρίστηση σας ανακοινώσουμε ότι το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνουν Ημερίδα με κεντρικό θέμα «Ο Εκπαιδευτικός ως Πρόσωπο και Επαγγελματίας», στις 18 Οκτωβρίου 2018, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής
στη Φλώρινα.

Στόχος της Ημερίδας είναι η διάδοση της ψυχολογικής γνώσης σε θέματα που αφορούν τα συναισθήματα των εκπαιδευτικών και τις επιπτώσεις τους στην επαγγελματική και προσωπική τους ευζωία αλλά και στους μαθητές και στο γενικότερο σχολικό κλίμα.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν ερευνητικά δεδομένα που αφορούν την υποκειμενική ευζωία των εκπαιδευτικών και την αποτελεσματική διδασκαλία. Επιπροσθέτως, στόχος των εργασιών της Ημερίδας είναι, με την υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων, να γίνει άσκηση στη διαχείριση των συναισθημάτων ώστε ο εκπαιδευτικός να επιτυγχάνει υψηλή λειτουργικότητα στο εργασιακό πλαίσιο.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και, γενικώς, σε όλους όσους εμπλέκονται με τη μάθηση και εκπαίδευση.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες της Ημερίδας, και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Ημερίδα.

Ιστότοποι: www.pseve.org και www.nured.uowm.gr
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας
Γεωργία Στεφάνου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Γνωστικής Ψυχολογίας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση