Ιορδάνης Μπάντης: Η Προσέγγισή μου για τη Δημοτική Επιχείρηση Ξινό Νερό Μονομετοχική Α.Ε. ΟΤΑ

Υιοθετώντας την αρχή της αμεσότητας στην επικοινωνία μας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων από άλλες τοποθετήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας θεώρησα αναγκαία τη δική μου παρέμβαση προσδιορίζοντας ξεκάθαρα τη θέση μου.

Ασπαζόμενος την αγωνία όλων των συμπολιτών μου τόσο της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού , όσο και όλου του Δήμου όσον αφορά τη Μονομετοχική Ξινό Νερό ΟΤΑ, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη να προσφύγει στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Η επιλογή αυτή βρίσκει σύμφωνους αλλά και εκφράζει όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του καθενός, γιατί είναι δίκαιη, ορθή και συμβάλλει στην αποκατάσταση της ομαλότητας και της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί από αρχές Σεπτεμβρίου που αναλάβαμε ως νέα Δημοτική Αρχή, πραγματοποιούνται ανάλογες προ συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων εκθέτονται με επιχειρήματα οι απόψεις όλων των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας και του Δημάρχου, συζητιούνται τα θέματα και συναποφασίζουμε. Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης Ξινού Νερού κάτι τέτοιο δεν έγινε και γι’ αυτό και δεν παρευρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα της Μονομετοχικής Ξινό Νερό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι όμως το μοναδικό για το Δήμο μας. Έχουμε τα 26 Δημοτικά Διαμερίσματα που πρέπει να δώσουμε λύσεις για την καθημερινότητά τους καθώς επίσης να ασχοληθούμε με τα θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη, τη μεταλιγνιτική περίοδο, την τηλεθέρμανση, τον εναλλακτικό τουρισμό και τα τοπικά μας προϊόντα.

Οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το καλό του τόπου και το συμφέρον των συμπολιτών μας. Σε μια εποχή προκλήσεων πρέπει να ανταποκριθούμε με σύνεση, αποφασιστικότητα, εγρήγορση και επιτυχία.

Ιορδάνης Ζ.Μπάντης
Οικονομολόγος Α.Π.Θ.
Αντιδήμαρχος Αμυνταίου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση