Ιορδάνης Μπάντης: Η τηλεθέρμανση εξακολουθεί να είναι η φθηνότερη από τ άλλα καύσιμα για την θέρμανση (βίντεο)

Για την έναρξη της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης μίλησε στο ράδιο Λέχοβο 97.1 ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κ Μπάντης Ιορδάνης.

Η τηλεθέρμανση αφού έγινε προθέρμανση των αγωγών από την Δευτέρα λειτουργεί από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου για τα 2,500 νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο Αμύνταιο τη Λεβαία και τον Φιλώτα είπε ο κ Μπάντης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ η τηλεθέρμανση είναι φθηνότερη λύση για την θέρμανση με το κόστος της να είναι στο 1/3 του πετρελαίου και φέτος συνδέθηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Ο κ Μπάντης κάλεσε τους αγρότες να επικοινωνήσουν με την ΔΕΤΕΠΑ ώστε να παραδώσουν τα υπολείμματα καλαμποκιού από το χωράφι τους και με μια απλή διαδικασία να έχουν επιπλέον εισόδημα χωρίς μάλιστα να προχωρήσουν στην καύση των υπολειμμάτων, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη κ Ιωάννη Κιοσέ για την προμήθεια του «σπαστήρα»  που βοηθά στην λειτουργία των λεβήτων.

Είναι δεύτερη χρονιά που η τηλεθέρμανση λειτουργεί με τις δύο μονάδες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα όμως έχουμε βάλει στόχο να γίνει σύντομα η σύνδεση με την μονάδα Πτολεμαίδα 5 είπε ο κ Μπάντης ο οποίος ευχήθηκε μια καλή χειμερινή περίοδο

Pin It

Αφήστε μια απάντηση