Κ. Μητσοτάκης: Δώστε μου δύναμη να πάω τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες ως ισχυρός πρωθυπουργός

«Αν έχω μια υποχρέωση, εκτός από το να ξαναβάλω τη χώρα σε τροχιά ευημερίας, αυτή είναι να ενώσω τους Έλληνες σε ένα κοινό όραμα, σε ένα κοινό σχέδιο» είπε από τη Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τα χρόνια της κρίσης, να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά τις τύχες του τόπου στα χέρια μας» σημείωσε.

Από το Αιγίνιο Πιερίας, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, εμείς οι πολιτικοί ολοένα και θα μιλάμε λιγότερο κι ο λόγος θα περνά στους πολίτες… Η Κυριακή, μεθαύριο, θα είναι μια κρίσιμη ημέρα για την πατρίδα μας. Τώρα πια σταματούν τα λόγια και η ευθύνη της πράξης και της συμμετοχής περνά στον ελληνικό λαό» είπε, καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία ζήτησε εκ νέου από τους πολίτες ισχυρή πολιτική εντολή, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιο για ισχυρή ανάπτυξη και για πραγματικά αυτοδύναμη Ελλάδα. «Δώστε μου τη δύναμη την επόμενη ημέρα να πάω στις Βρυξέλλες ως ισχυρός Πρωθυπουργός για να διαπραγματευτώ μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, για να μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα, για να διαπραγματευτώ για λογαριασμό των αγροτών μας την καλύτερη δυνατή νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική» ανέφερε.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η δημιουργία πολλών καλών νέων θέσεων εργασίας και η υποστήριξη της μεσαίας τάξης, την οποία αυτή η Κυβέρνηση φρόντισε να διαλύσει μέσα από την υπερβολική υπερφορολόγηση» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ζητήματα της ασφάλειας. «Για εμένα η ασφάλεια είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα. Οι Έλληνες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς στα σπίτια τους. Οι μπαχαλάκηδες θα εξοβελιστούν από τα πανεπιστήμια, οι πάσης φύσης Ρουβίκωνες θα σταματήσουν να έχουν ασυλία» υποστήριξε.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών. «Την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε ισχυροί, για να δώσουμε τον αγώνα και για τη Μακεδονία. Για την πραγματική, την αυθεντική Μακεδονία. Να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες από μια πολύ κακή συμφωνία, την οποία κάποιοι υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραίνεσε τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να μη χαραμίσουν την επιλογή τους «σε μικρά κόμματα τα οποία εξέφρασαν την οργή μιας προηγούμενης περιόδου». «Δεν είμαστε πια σε φάση οργής, μην πιστεύετε τους διάφορους πατριδοκάπηλους οι οποίοι σας δελεάζουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Η μόνη δύναμη ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας που μπορεί να κάνει τις ζωές σας καλύτερες είναι η Νέα Δημοκρατία» τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά, ενώ απόψε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κλείσει τον προεκλογικό αγώνα του συνομιλώντας με τους πολίτες.

πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση