«Κ. Θεοδωρίδης: Είμαι Επαρχιώτης!!!»

«Κ. Θεοδωρίδης: Είμαι Επαρχιώτης!!!»

Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του κ. Ιωσηφίδη δράττομαι της ευκαιρίας για μια ακόμα φορά να εκφράσω ολόψυχα ότι είμαι περήφανος  που μεγάλωσα σε έναν όμορφο τόπο, κοντά σε ανθρώπους λαϊκούς, οι οποίοι  με έμαθαν να αγαπώ τη γενέθλια γη και τους ανθρώπους του και να συμμετέχω σε όλες τις εκδηλώσεις της κοινωνικής ζωής.

Προφανώς η δική σας απουσία, κ. Ιωσηφίδη,   από τη γενέτειρα σας σάς απέκοψε κάθε ενθύμηση και ανάγκη συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα, τα οποία προφανώς και τα αντιλαμβάνεστε ως αγγαρεία. Ξέρετε η παρουσία μας στη χαρά των συνδημοτών (γάμοι και βαπτίσεις) αλλά και η συμπαράστασή μας στη λύπη τους (κηδείες και μνημόσυνα) είναι τιμή και η αποδοχή της πρόσκλησης  δεν είναι για εμάς υποχρέωση… Πλανάται βέβαια το ερώτημα γιατί ο πρωτευουσιάνος άφησε την πρωτεύουσα και μετοίκησε στο επαρχιώτικο Αμύνταιο; Τι στόχους και τι επιδιώξεις έχει;

Με έκπληξη διαβάζουμε ότι αναφέρεστε σε έργα 61.803.500 €, ποια είναι αυτά κ. Ιωσηφίδη; Το σίγουρο είναι, για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη, ότι όσα έργα δημοπρατήσατε ήταν έργα ώριμα από την προηγούμενη θητεία μας, με έτοιμες μελέτες, όπως και από τους προκατόχους Δημάρχους στους πρώην Καλλικρατικούς Δήμους.

Αντ’ αυτού, από τη θητείας σας δεν πήραμε καμία μελέτη ουσίας. Μας παρουσιάζετε τα ερωτηματολόγια – διερεύνηση κατ’ ουσίαν της πρόθεσης των συνδημοτών μας να θέλουν να συνδεθούν στην Τ/Θ ως μελέτη. Καμία οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας δεν βρήκαμε ώστε να στοιχειοθετείται ότι είναι βιώσιμη προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μία τέτοια επένδυση. Στην τωρινή μας θητεία έως σήμερα έχουν εκπονηθεί και πληρωθεί μελέτες με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών μας και τη στήριξη της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας.

Ο πολιτικός λόγος σας  κ. Ιωσηφίδη,  με τις συνεχείς επικλήσεις στο συναίσθημα, τις μεγαλοστομίες και τις συναισθηματικές εξάρσεις  έχει κουράσει. Ο κόσμος πια γνωρίζει, ενημερώνεται και μπορεί να καταλάβει ότι η ένδεια επιχειρημάτων σας δεν θα αντικρούσει κανέναν λογικό ισχυρισμό. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα, να παραθέτουμε  στον πολίτη εκείνα τα αριθμητικά στοιχεία, τις χρονολογίες και τα γεγονότα της πραγματικότητας που αποτελούν τεκμήρια και τα οποία μπορούν  να ελεγχθούν για  την αξιοπιστία τους!

Κάτι επίσης που μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και αποτελεί και μια καινοτόμα διαδικασία στην πολιτική ζωή του Δήμου μας είναι ότι απευθύνετε κάλεσμα για δημόσια αντιπαράθεση -διάλογο σε ειδικές εκδηλώσεις… εσείς ως τι; Μήπως ως ο παραιτηθείς επικεφαλής της μειοψηφίας που εγκατέλειψε την παράταξή του; Μήπως ως υποψήφιος  περιφερειάρχης; Μήπως ως υποψήφιος  βουλευτής;

Αποδέχομαι λοιπόν τον χαρακτηρισμό του «επαρχιώτη» που μου αποδίδει ένας  νεοφερμένος μεγαλομανής Κολωνακιώτης- των 3 συνεχών αποτυχημένων προσπαθειών να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου  Αμαρουσίου. Κ. Ιωσηφίδη, η λαϊκή θυμοσοφία των καρναβαλιστών του Ξινού Νερού απέδωσε άψογα τους λόγους της παρουσίας σας και το πατρονάρισμα εκλογικού συνδυασμού…

Υ.Γ. Έχοντας ζήσει μια ανελέητη, αμείλικτη  και πρωτοφανή για τον τόπο μας διαδοχή μηνύσεων εκ μέρους σας, προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς μας. Ξέρουμε τη δικομανία σας και αποφεύγουμε μηνύσιμους χαρακτηρισμούς!

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση