ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Απριλίου, 2012

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Καστοριάς  η προβολή video μέσα από τα οποία αναδείχθηκε ο τόπος μας υπό το βλέμμα  των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς.

 

Η συμμετοχή των σχολείων ήταν αξιόλογη σε μια πανελλήνια εκστρατεία που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.Θ, με στόχο την προώθηση του τόπου μας ως τουριστικού προορισμού για σχολεία εντός και εκτός Ελλάδος.

 

Την επιμέλεια των 6 video που παρουσιάστηκαν από τα σχολεία: ΓΕΛ Νεστορίου, Γυμνάσιο Πενταβρύσου, 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού, ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού, Γυμνάσιο Κορησού και ΕΠΑΛ Καστοριάς, είχαν οι ίδιοι οι  μαθητές, με την επίβλεψη των καθηγητών τους.

 

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις άλλες περιφερειακές ενότητες.  Εντός ημερών, αναμένεται να γίνει και μια κεντρική εκδήλωση στην έδρα της περιφέρειας μας όπου οι δράσεις όλων των μαθητών των Περιφερειακών Ενοτήτων θα παρουσιαστούν σε όλους τους φορείς ανάπτυξης αλλά και στους πολίτες, συμβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο στην ανάδειξη της περιοχής  μας καθώς και στην προσέλκυση νέων επισκεπτών.