Κατάστημα Νέας Γενιάς της Lidl στη Φλώρινα!

GPS_0047Κατάστημα Νέας Γενιάς της Lidl στη Φλώρινα!

Ένα ακόμη κατάστημα Νέας Γενιάς πρόκειται να εγκαινιάσει η Lidl Hellas την Πέμπτη 16 Μαρτίου στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Φλώρινας – Αρμενοχωρίου.
Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το τέταρτο σε σειρά κατάστημα Νέας Γενιάς που εγκαινιάζει η Lidl Hellas μετά το κατάστημα Αλικαρνασσού Κρήτης, Διαβατών Θεσσαλονίκης και Μεσσήνης.
lidl florinaΠρόκειται για ένα νέο environmental branding concept, μια πιο ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία θα χαρίσει στους καταναλωτές μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών.
Ο χώρος πώλησης αναβαθμίζεται οπτικά, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και των προϊοντικών κατηγοριών. Η νέα φιλοσοφία καταστήματος περιλαμβάνει τη δημιουργία θεματικών ενοτήτων «corners», για ξεκάθαρη και οριοθετημένη παρουσίαση του μανάβικου, του φούρνου, του κρεοπωλείου, του ιχθυοπωλείου, της κάβας και των καλλυντικών.
Ο νέος χρωματικός συνδυασμός του λευκού και του γκρι, συνοδευόμενος από ένα δρύινο χρώμα, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία εναλλάσσονται οι φωτογραφικές αποτυπώσεις προϊόντων, τα χειρόγραφα σχέδια και τα μηνύματα.
GPS_0310NEO CONCEPT ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!
Ακολουθώντας την περιβαλλοντική μας πολιτική δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο της κατασκευής και λειτουργίας των καταστημάτων μας. Η χρήση του LED φωτισμού σε όλο το κατάστημα οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η αποφυγή χρήσης βλαβερών για το περιβάλλον ψυκτικών υγρών και ο ολοένα αυξανόμενος εξοπλισμός των καταστημάτων με φωτοβολταϊκά επιβεβαιώνει την περιβαλλοντική μας ευσυνειδησία.
Συγχρόνως στον νέο τύπο καταστήματος διευρύνονται οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ διατίθενται αποχωρητήρια για τους πελάτες και WC για τις μητέρες.
GPS_0052Οι χώροι αποθήκευσης και οι ψυκτικοί θάλαμοι τοποθετούνται έτσι, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι προσβάσεις για τους συνεργάτες. Ομοίως, νυχτερινές παραδόσεις όλης της γκάμας καθιστούν καλύτερη οργάνωση της έκθεσης των προϊόντων στον χώρο πώλησης. Οι κοινόχρηστοι χώροι των συνεργατών έχουν σχεδιαστεί ευρύχωρα και μοντέρνα και προσφέρονται για συναντήσεις και σεμινάρια.
Την ημέρα των εγκαινίων του καταστήματος περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ελληνικά προϊόντα από τον πλούσιο μπουφέ, με μουσική και πολύ κέφι…

Pin It

Αφήστε μια απάντηση