Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας σήμερα Τετάρτη 27 03 2019

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Μαρτίου, 2019

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας  μία  κατεπείγουσα συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης::

1. «Έγκριση της υπ. αριθμ. 27/2019 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με προγραμματική σύμβαση συνεργασίας για δάνεια τεχνική επάρκεια».
Εισηγήτρια κα Παναγιώτα Γαϊγάνη-Τίτα, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
2. «Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας»
Εισηγητής κος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
3. «Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας»
Εισηγητής κος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
4. «Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας και του Συλλόγου Κιουταχειωτών-Μικρασιατών, παρουσίαση βιβλίου, στις 31 Μαρτίου2019».
Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
5. «Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δροσοπηγής, για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης, στις 30 Μαρτίου 2019».
Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
6. «Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών με την φωτογραφική ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας «ΡΟΕΣ», έκθεσης φωτογραφίας, από 29 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2019».
Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
7. «Επιχορήγηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Αχλάδας «ΑΚΡΙΤΑΣ», για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων, στις 7 Απριλίου 2019 ».
Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
8. «Kατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2020–2023 του Δήμου Φλώρινας».
Εισηγητής κος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη – Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Ο λόγος του κατεπείγοντος χαρακτήρα της συνεδρίασης έγκειται, για τα μεν τρία πρώτα θέματα στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα LEADER στις 29η Μαρτίου 2019, μιας και ματαιώθηκε η τακτική συνεδρίαση της 26ης Μαρτίου 2019.
Για το τέταρτο, πέμπτο, έκτο και έβδομο θέμα, λόγω ματαίωσης της τακτικής συνεδρίασης της 26ης Μαρτίου και λόγω της πραγματοποίησης των εκδηλώσεων στις 29, 30, 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου 2019. Για το όγδοο θέμα λόγω καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των πινάκων μεσοπρόθεσμων προβλέψεων μέχρι την 29η Μαρτίου 2019.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Φλώρινα,