Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος των δράσεων δημιουργικής απασχόλησης με τον Ε.Ε.Σ. Τμήμα Νεότητας

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Ιουνίου, 2023

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 και ώρα 9:00μμ στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση προς όλες και όλους με αφορμή τη λήξη της πρώτης περιόδου των δράσεων δημιουργικής απασχόλησης που υλοποιούνται στο Κέντρο από το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας και το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας στο πλαίσιο της συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ του Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ. και του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προβολή στο ευρύ κοινό της περιοχής μας αυτών των δράσεων δημιουργικής απασχόλησης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων των φιλοξενούμενων παιδιών, προβολή της ευρωπαϊκής γωνιάς και παρουσίαση χορευτικών και με τη συμμετοχή και όλων των παρευρισκομένων υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «Μουσικόραμα».

Σας περιμένουμε όλες και όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΕΣ (1) (custom)

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Φλώρινα,