Κίνημα Αλλαγής Φλώρινας: Δωρεά ενός ταμπλετ, στην Κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Κίνημα Αλλαγής Φλώρινας: Δωρεά ενός ταμπλετ, στην Κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ για κοινωνικές δράσεις μέρες που είναι, επισκεφτήκαμε σήμερα Πέμπτη 30.12.2021 το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και προσφέραμε ένα τάμπλετ στον Κλινική Κόβιντ, εκφράζοντας αφενός ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους που με αμέριστη φροντίδα και αυτοθυσία στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας και θέλοντας αφετέρου να απαλύνουμε τη μοναξιά των ασθενών που νοσηλεύονται με κορονοϊό. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση, που υπό την αιγίδα των υπεύθυνων της κλινικής, θα μπορεί ο ασθενής που νοσηλεύεται σε συνθήκες απομόνωσης να έρθει σε επικοινωνία με τους οικείους του. Να μπορεί να μοιραστεί μαζί τους τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του.

Μας υποδέχτηκε ο Διοικητής κ. Χρήστος Παπούλκας με την ομάδα της πρώτης γραμμής του ΓΝΦ:

τον κ. Κωνσταντίνο Δημάκη, Ιατρικό Διευθυντή ΓΝΦ, την κ. Μαρία Κηπουροπούλου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τον κ. Νεκτάριο Βαμβακούση, Προϊστάμενο Νοσηλείας Παθολογικής Κλινικής και τον κ. Αλέξανδρο Ακριτίδη, Προϊστάμενο Τομέα Επειγόντων Περιστατικών ΕΙ- ΤΕΠ, που είναι και μέλος της ΝΕ Φλώρινας.

Ενημερωθήκαμε για τις οριακές καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας, μιλήσαμε για τη στήριξη του εμβολιαστικού προγράμματος, τη στελέχωση του ΓΝΦ με υγειονομικό προσωπικό και την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης γιατρών, νοσηλευτών αλλά και της ίδια της δομής.

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Φλώρινας συμμετείχαν στη δράση η Γραμματέας Τάνια Γραμματικού, ο Αν. Γραμματέας Μιχάλης Τσιώκας, ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Αλέξανδρος Ακριτίδης και το μέλος της ΝΕ Πέτρος Δελκούσης.

Ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και μία καινούρια χρονιά χωρίς κοβιντ

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση