Κινηματογραφική Λέσχη προβάλει την ταινία “ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ”

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Φεβρουαρίου, 2023

 

Κινηματογραφική Λέσχη προβάλει την ταινία “ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ” για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!

οι προβολές:

ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (ASTERIX & OBELIX: THE MIDDLE KINGDOM)
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2:
18.00 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
21.00 (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2:

18.00 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
21.00 (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2:
21.00 (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)
ΤΡΙΤΗ 14/2:
21.00 (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Guillaume Canet
Σενάριο: René Goscinny, Albert Uderzo & Guillaume Canet
Ηθοποιοί: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Melanie Thierry, Zlatan Ibrahimovic, Pierre Richard, Linh-Dan Pham, Jonathan Cohen, Jose Garcia, Franck Gastambide, Gilles Lellouche
Διάρκεια: 111 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

 

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη.

Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της.

Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.
Trailer:

c

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

TAGGED: Κινηματογραφική Λέσχη, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, Φλώρινα,