Κινητοποίηση των 4000 Συμβασιούχων στον τομέα της Υγείας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Η ανακοίνωση του συλλόγου συμβασιούχων ΟΑΕΔ εργαζομένων Νοσοκομείου Φλώρινας, Κ.Υ. Αμυνταίου και ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

Κινητοποίηση των 4000 Συμβασιούχων στον τομέα της Υγείας, Παράρτημα ΟΑΕΔ με Πανελλαδική Στάση Εργασίας, που θα λάβει μέρος την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Ιουνίου από 11:00 πμ έως 16:00μμ

-Καλούμε σε Μαζική Συγκέντρωση ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους ΟΑΕΔ καθώς και τους συναδέλφους με Επικουρικές συμβάσεις, αλλά και όσων επιθυμούν να την ενίσχυση του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας για να καταθέσουμε ψήφισμα Διαμαρτυρίας, αρχικά στην συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργριο Υγείας, καθώς και στην συνέχεια στα πολιτικά γραφεία ΟΛΩΝ των κομμάτων.

-Εμείς οι συμβασιούχοι στην Υγεία, αναγκαζόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου να προβούμε σε Πανελλήνια Στάση Εργασίας, γιατί τα πολιτικά κόμματα μας έχουν εντάξει -παρά την θέληση μας-σε Τοξικές προεκλογικές αντιπαραθέσεις, χαρακτηρίζοντας μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ως παράνομες ή κομματικές προσλήψεις.
Αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ΔΕΝ είναι αποδεκτή για μας, καθώς υποβαθμίζει το έργο μας στο πιο νευραλγικό κομμάτι της Υγείας, τα Νοσοκομεία.
Μας φωτογραφίζουν παραπλανητικά ως ευνοούμενες προσλήψεις, για τις οποίες έχουν ως στόχο την οριστική παύση εργασίας. Απόλυση.

-Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καθώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως οι προσλήψεις μας έγιναν μέσω ΑΣΕΠ.
– ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίσημη συνάντηση με τους αρμόδιους κάθε παράταξης, με ανοικτές πόρτες, ώστε να μας πουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μπροστά στον Ελληνικό λαό, τις προθέσεις τους για το μέλλον των συμβασιούχων στην Υγεία.
-Τέλος, διεκδικούμε την μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των συμβασιούχων και εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας στα Νοσοκομεία

ΟΧΙ στην Ιδιωτικοποίηση της Υγείας
ΟΧΙ στις απολύσεις συμβασιούχων, ΟΑΕΔ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση