Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης – «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Νοεμβρίου, 2023

Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης – «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Στίχοι: Δημήτρης Ι. Μπρούχος

Μουσική: Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης

Πρόκειται για ένα διαφορετικό τραγούδι με ιδιαίτερο μήνυμα, σε μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη και στίχους του Δημήτρη Μπρούχου, το οποίο απογειώνει με την ευαίσθητη ερμηνεία του ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

Στο τραγούδι συμμετέχει υπό την διεύθυνση του καλλιτέχνη και η χορωδία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Το ακούμε στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Στο music video που συνοδεύει το τραγούδι, πρωταγωνιστεί ο μικρός Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, ο οποίος κρύβει μέσα του πολλά από αυτά που θα μας βοηθούσαν να τον καταλάβουμε καλύτερα. Οι ανάγκες του δεν διαφέρουν από κανένα άλλο παιδί, έχει ανάγκη από το παιχνίδι και την συνύπαρξη με άλλα παιδιά. Το μόνο που έχει να δώσει είναι η αγάπη του. Η διαφορετικότητα του όπως και καθενός άλλου μπορεί να μας κάνει ξεχωριστούς αλλά δυστυχώς λειτουργεί σήμερα στην κοινωνία μας αποτρεπτικά δημιουργώντας στερεότυπα.

Με αυτό το ιδιαίτερο τραγούδι και music video ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης δηλώνει πως η ενσυναίσθηση, ως γλώσσα αγάπης, χρειάζεται πέραν της βιωματικής μεθόδου και ενημέρωση με τη συμμετοχή όλων μας!

Η νέα κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη – «Τα Παιδιά της Άνοιξης» είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Ελληνικό τραγούδι, Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης – «Τα Παιδιά της Άνοιξης», Φλώρινα,