Κώστας Φιλιππίδης: Η εκδήλωση έχει στόχο να γίνουν ευρύτερα κατανοητές οι έννοιες βιώσιμη ανάπτυξη, πράσινη οικονομία και επιχειρηματικότητα (βίντεο)

Για την ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση/φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία που διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00 ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης μίλησε ο πρόεδρος του ΟΕΝΕΦ Κώστας Φιλιππίδης στο ράδιο Λέχοβο 971.

Ο κ Φιλιππίδης τόνισε ότι βασική επιδίωξη της δράσης είναι να διευρυνθεί το πεδίο γνώσεων και να γίνουν ευρύτερα κατανοητές οι έννοιες βιώσιμη ανάπτυξη, πράσινη οικονομία και επιχειρηματικότητα, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου για τα οφέλη από την εφαρμογή φιλικής στο περιβάλλον και πράσινης διαχείρισης.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά (live streaming) μέσω της ιστοσελίδας του ΟΕΝΕΦ στο Facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/1dMKZxLoW.

Το φόρουμ απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες, όπως επιχειρηματίες, νέοι και δυνητικοί επιχειρηματίες που μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις του.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση