Κώστας Μαρτάκης: Πιστεύω ότι θα πάμε καλά

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Ιανουαρίου, 2016

MARTAKIS-KOSTAS-8Αισιόδοξος για την πορεία της εκπομπής «Καλημερούδια» δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος αναφέρεται και στους ανταγωνιστές του Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

«Προς το παρόν, είμαστε μια καινούργια ομάδα που νιώθω ότι πάει καλά και αρέσει στον κόσμο αυτό που κάνουμε. Αυτό το έχουμε στο Mega που είναι cool απέναντί μας. Φαντάζομαι ότι ξέρουν κι αυτοί πως μια ομάδα για να δέσει θέλει χρόνο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά, γιατί υπάρχει θετική ενέργεια», δήλωσε ο τραγουδιστής και εσχάτως παρουσιαστής σε συνέντευξή του.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στους ανταγωνιστές τους στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δηλώνοντας: «Ο Γιώργος με τη Φαίη και όλη η ομάδα είναι πολύ δυνατοί και έμπειροι σε αυτό που κάνουν. Εγώ δεν το βλέπω ανταγωνιστικά με την κακή έννοια. Όπως είχε πει και ο Γιώργος παλιότερα, καλό είναι να υπάρχουν πολλές εκπομπές στην τηλεόραση για να υπάρχει δουλειά για πολύ κόσμο. Δεν είμαστε μόνο εμείς μπροστά από τις κάμερες, αλλά και μια πολύ μεγάλη ομάδα πίσω από αυτές».

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..