Κώστας Θεοδωρίδης – Συνέχεια στην αντιπαράθεση για την προγραμματική σύμβαση των 70.000 ευρώ

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Ιανουαρίου, 2011

Συνέχεια στην αντιπαράθεση για την προγραμματική σύμβαση των 70.000 ευρώ του Δήμου μας με τον Αστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Νυμφαίου δίνει με γραπτή δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος Αμυνταίου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Κώστας Θεοδωρίδης η δήλωση αναφέρει

Η ταμπακέρα; 

Στο λαλίστατο κείμενο του γραφείου τύπου του Δήμου Αμυνταίου, απάντηση στην ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης, για την προγραμματική σύμβαση του Δήμου μας με τον Αστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Νυμφαίου, το μόνο που παραλείπεται, είναι το ποσό, που θα πληρώσει ο Δημότης, για την ως άνω σύμβαση, κουβέντα για τη ταμπακέρα, για το «μαλλί» !! τις 70.000 € !!! που θα δώσει ο Δημότης, για τα 8 άλογα περιπάτου και το άνοιγμα- κλείσιμο του Μουσείου του Νυμφαίου μόνο για το έτος 2011!

 

Μέσα από το κείμενο- απάντηση, με δέος πληροφορούμαστε, ότι παρόμοια λογική και συνακόλουθη γαλαντομία, θα ακολουθήσει για τον Άγιο Παντ/μονα, Ξινό Νερό, Κέλλη, Πέτρες, Αμύνταιο, Λιμνοχώρι, Πελαργός, Λέχοβο, Βαρικό όπως και άλλων χωριών !! ….. με στόχο τη λειτουργία όλων των υποδομών…. και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας

 

Πόσα άλλα, «εβδομήντα χιλιάρικα ετησίως» θα πληρώσουν οι Δημότες μας για να γίνει πράξη, το όραμα των «Ανοιχτών Οριζόντων», είναι κάτι που μας βάζει σε μεγάλη ανησυχία.

 

Γιατί το ζήτημα της ψήφισης της Σύμβασης το 2010, από τον κ.Θεοδωρίδη σαν μέλος της ΤΕΔΚ, και βέβαια θα το ψηφίζαμε και’ μείς, αν τον λογαριασμό τον πλήρωνε η ΤΕΔΚ, κι όχι ο Δημότης του Δήμου μας.

 

Η αγωνία, και ο ρόλος ο δικός μας είναι να υποστηρίζουμε το γενικότερο συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών μας, πέρα απ’ τις όποιες προεκλογικές υποσχέσεις, και «επιταγές για εξαργύρωση», πρακτική που σύντομα, θα βουλιάξει τον Δήμο και τους Δημότες, στα χρέη και τις υποχρεώσεις.

 

Υ.Γ. Φυσικά δεν πρόκειται να απαντήσουμε στην παραληρηματικού τύπου, ανεκδοτολογία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νυμφαίου.

Που, παρά την έκταση του, δεν απαντά στην ουσία, που είναι το αυθαίρετο κόστος (70.000 € ) της προγραμματικής σύμβασης.

 

 

η μείζων αντιπολίτευση

Δήμου Αμυνταίου