Κριτικός Γραμματισμός και νέα Προγράμματα Σπουδών γλωσσικής διδασκαλίας

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Δεκεμβρίου, 2012

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας

«ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ»

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας του  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο «ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» στο πλαίσιο  του Προγράμματος για την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών με τίτλο «Κριτικός Γραμματισμός στο Νέο Σχολείο», που θα πραγματοποιηθεί από τον Νοέμβριο του 2012 ως τον Απρίλιο του 2013, σας προσκαλούν την Τετάρτη. 5  Δεκεμβρίου 2012, ώρα 18:00 – 21:00 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΦΑΙΔΩΝ, στην πρώτη επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Κριτικός Γραμματισμός και νέα Προγράμματα Σπουδών γλωσσικής διδασκαλίας»,

 

με εισηγητή τον επιστημονικά υπεύθυνο του Προγράμματος, κ. Κωνσταντίνο Ντίνα, Καθηγητή Γλωσσολογίας της Ελληνικής Γλώσσας και της Διδακτικής της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας.

 

Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και η εγγραφή στον Όμιλο και είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα που υλοποιείται την τρέχουσα σχολική χρονιά είναι προαιρετική, ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθεί επιλεκτικά όποια θεματική τον ενδιαφέρει για την επιστημονική του εξέλιξη. Ωστόσο, η δυνατότητα πιστοποίησης από το Πανεπιστήμιο αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς και για την λήψη βεβαίωσης συμμετοχής στο παρόν πρόγραμμα προαπαιτείται, πέραν των άλλων υποχρεώσεων, η συστηματική παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Κωνσταντίνος Ντίνας

Καθηγητής Γλωσσολογίας της Ελληνικής Γλώσσας και της Διδακτικής της

Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας

 

 

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 

Κωνσταντία Βαϊρινού

Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας

 

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας

 

Άννα Πολατίδου

Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..