Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μ. Βορίδης Οι πολίτες έχουν καταλάβει την αναγκαιότητα της ύπαρξης διακυβέρνησης- Α.Μ. Ασημακοπούλου Είναι σημαντικό να μην υπάρχει εφησυχασμός (βίντεο & φωτο))

Ημ/νία Ανάρτησης: 12 Ιουνίου, 2023

Την Π.Ε Φλώρινας επισκέφτηκαν την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ο π. Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα –Μισέλ Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης στη πόλη του Αμυνταίου συναντήθηκαν με επιχειρηματίες στα εμπορικά καταστήματα και συνομίλησαν με τους πολίτες ,παραγωγούς και εμπόρους στην λαϊκή αγορά Αμυνταίου.
Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, σωματείων και συλλόγων του Δήμου και επίσκεψη σε μεταποιητικές μονάδες και επιχειρήσεις της περιοχής Αμυνταίου.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν τις τοπικές κοινότητες Αμμοχωρίου και Μελίτης του δήμου Φλώρινας όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την διευρυμένη σύσκεψη στελεχών, μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο «Λύγκος» με ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον π.Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και την Ευρωβουλευτή κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 2023 1ΝΔ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 2ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ 2023 1ΝΔ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 3 ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 2023 2 ΝΔ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 1

ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

TAGGED: Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Εκλογές 2023, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Πολιτική, Φλώρινα,