Μαγευτική, γεμάτη πάθος και ένταση η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Ιτιά Φλώρινας (βίντεο & φωτο)

Μαγευτική, γεμάτη πάθος και ένταση η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Ιτιά Φλώρινας (βίντεο & φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία και εξαιρετική οργάνωση η συναυλία στο γήπεδο της Ιτιάς!!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεσήκωσε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο στην Ιτια Φλώρινας.
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα: Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Νύχτες Καλοκαιρινές ένα πρόγραμμα με όλα αυτά που θέλουμε να ακούμε από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!!!

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε!

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό σύλλογο της Ιτιάς Νέοι Ορίζοντες!!!

 

     

Pin It

Αφήστε μια απάντηση