Μάκης Ιωσηφίδης: Βραβεύονται αυτοί που κορόιδευαν την ιδέα της καύσης βιομάζας για τηλεθέρμανση!

Βραβεύονται αυτοί που κορόιδευαν την ιδέα της καύσης βιομάζας για τηλεθέρμανση αναφέρει σε δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου

Μάκης Ιωσηφίδης και συνεχίζει:

Αν κάποιος μου έλεγε πριν από λίγους μήνες ότι θα ήμουν περήφανος για κάποιο βραβείο που θα πάρει ο κ. Μπιτάκης, σίγουρα θα τον θεωρούσα τρελό. Κι όμως!

Ο σημερινός δήμαρχος παρέλαβε, για λογαριασμό του Δήμου Αμυνταίου και της ΔΕΤΕΠΑ, βραβείο καινοτομίας που με γέμισε περηφάνια, αν και ο ίδιος φαινόταν ότι ένοιωθε λίγο άβολα κατά τη διάρκεια της βράβευσης.

Είναι πολύ λογικό να νοιώθει άβολα, αφού αυτός και ο πολιτικός και όχι μόνο συνέταιρός του κ. Θεοδωρίδης με λοιδορούσαν όταν κατέθεσα στους πολίτες το σχέδιο για τηλεθέρμανση με βιομάζα, όχι μόνο σε Αμύνταιο, Λεβαία και Φιλώτα, αλλά και σε 11 ακόμα οικισμούς του Δήμου Αμυνταίου. Τα δύο συνεταιράκια τότε μιλούσαν για «όνειρο θερινής νυκτός» όταν αναφέρονταν στη βιομάζα από υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών και την καύση της για τηλεθέρμανση. Τώρα λαμβάνουν βραβεία καινοτομίας.

Βέβαια, έχουν αφήσει στα συρτάρια τους τις προμελέτες που είχαμε εκπονήσει για τηλεθέρμανση σε 11 χωριά μας. Στη σημερινή συγκυρία τα έργα θα είχαν υλοποιηθεί και θα έπαιρναν κι άλλα βραβεία…

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι από όποια θέση ευθύνης με τοποθετήσουν οι συμπολίτες μου τα επόμενα χρόνια θα εργαστώ για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου στα 11 χωριά μας.

Το σίγουρο είναι ότι με γεμίζει χαρά και περηφάνεια το γεγονός ότι στις μέρες μας ο Δήμος Αμυνταίου λαμβάνει βραβείο καινοτομίας για μία ιδέα που είχα πριν από δέκα περίπου χρόνια!

Pin It

Αφήστε μια απάντηση