Μαρία Μπακοδήμου: Πόσα ακόμη χρόνια θέλει να είναι στην τηλεόραση;

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Οκτωβρίου, 2015

maria mpakodimouΗ Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται πως έχει αποφασίσει πότε θα σταματήσει τις εμφανίσεις στην τηλεόραση…

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για την συνεργασία της επί οθόνης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη αλλά και τους προβληματισμούς της για το μέλλον. Ένας από αυτούς ήταν και η απόφαση της παρουσιάστριας να σταματήσει την τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω στη συνέντευξη της το πότε!

Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να σταματήσεις την τηλεόραση;
Ναι βέβαια. Μέσα στα σχέδιά μου είναι να κάνω τηλεόραση μάξιμουμ άλλα πέντε χρόνια. Αυτό είναι το πλάνο μου και ελπίζω να μου βγει. Το έχω συνδέσει με το ότι τα παιδιά μου θα έχουν τελειώσει το σχολείο και θα ξεκινούν τις σπουδές τους. Ο Νικήτας είναι 15 και ο Άρης τον Ιανουάριο θα γίνει 14 χρόνων.

Και τι θα κάνεις μετά;
Ταξίδια. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου έχουν λείψει τα ταξίδια. Θα πηγαίνω στο εξωτερικό, θα παρακολουθώ εκθέσεις με υφάσματα για να εμπνέομαι για τα ρούχα που θα φτιάχνω, θα βλέπω φίλους , θα ευχαριστηθώ τη ζωή μου. Η τηλεόραση με έχει καλομάθει πολύ, γιατί έχω τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Έχω δει να μου δίνουν προτεραιότητα σε εστιατόριο, να μη με βάζουν να περιμένω στην ουρά στην τράπεζα, αλλά ταυτόχρονα μου έχει στερήσει την πολυτέλεια του χρόνου να μπορώ να πάω ένα ταξίδι που τόσο λαχταράω.

Δηλαδή αν το Σεπτέμβριο του 2020 προκύψει μια δελεαστική τηλεοπτική πρόταση, θα την αρνηθείς;
Ναι, έτσι σκέφτομαι και μάλιστα το είπα και στον Φώτη. Δεν γίνεται να υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος και να μην τον έχεις δει.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..