ΜΑΡΙΝΑ ΣΕΝΑ – «Σε σένα κρυμμένο»

sena_marinaΜαρίνα Σένα 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το σχολείο ξεκίνησε σπουδές φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο, Παλλάδιο Ωδείο, Σχολή Φακανά, αλλά και μαθήματα φωνητικής με την κα Άννα Διαμαντοπούλου.

Το 2005 συμμετείχε στον τελικό του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης που επιλέχτηκε μέσα από 500 συμμετοχές με το τραγούδι «Σε σένα κρυμμένο» του Δ. Πικράκη –Δ.βαρελά , από επιτροπή σημαντικών δημιουργών και τραγουδιστών (όπως η κα Δήμητρα Γαλάνη, Λ.Νικολακοπούλου,Γ.Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου κ.α )

Συμμετείχε σε διάφορα ποπ-ροκ μουσικά συγκροτήματα και είχε συνεργασίες τραγουδιστές(όπως Ακρως Απορρήτων, Αλχημιστές, 1550, Ευσταθεία, Μιχ. Κακέπη κ.α) κάνοντας live σε μουσικές σκηνές της Αθήνας (Αρχιτεκτονική, γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όνομα του Ρόδου, Αέρας, Σταυρός του Νότου κ.α) αλλά και συναυλίες.

Το πρώτο της album κυκλοφόρησε μέσα στο 2010 με τον τίτλο «Σε σένα κρυμμένο» από την Εταιρεία Γενικών Εκδόσεων, label Μικρό Ήρως –Legend με επιμέλειά παραγωγής του Άγγελου Σφακιανάκη, με φρέσκα, δροσερά κομμάτια σε ποπ-ροκ διάθεση.

Της εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους, πολύ γνωστοί δημιουργοί όπως οι : Ρεβεκκα Ρόυσση , Β.Γεροθόδωρου ,Θ. Γκαραβέλας, Βαν. Καραγεώργου ,Χρ. Αλογογιάννη, Βασίλης Αυγερινός ,Δ. Βαρελάς , Γ. Δημητριάδης , Ανδρ. Λάμπρου, Θ. Παπανικολάου, Δ. Πικράκης , Χρ. Ταμπουρατζής

Πρώτο της Video Clip σε σκηνοθεσία George Ant η τρυφερή μπαλάντα της Βίκυς Γεροθόδωρου Χρ. Ταμπουρατζή » Ποιά Μοναξιά»

Pin It

Αφήστε μια απάντηση