Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα του γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας Γνώρισε το τόπο που Ζεις και Σπουδάζεις

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Οκτωβρίου, 2022

Με απόλυτη  επιτυχία και  συμμετοχή πέρα από  κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρόγραμμα του γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ¨Γνώρισε το τόπο που Ζεις και Σπουδάζεις¨.

Αποδείχθηκε   ότι η σπουδάζουσα νεολαία της πόλης είχε ανάγκη  από  εκτόνωση στο φυσικό περιβάλλον απολαμβάνοντας τα εξαιρετικά αρώματα και τις εκπληκτικές εικόνες του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενημέρωση για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, τις πρώτες βοήθειες στο βουνό, τη διάσωση σε ορεινό πεδίο, την επίσκεψη στα καταφύγια και τέλος την επίδειξη πτήσης με ανεμόπτερο.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ζεστό τσάι με κουλουράκια, παραδοσιακή φασολάδα με μπούκοβο και κόκκινο κρασί, όλα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.

Η συνεργασία  των φορέων ήταν υποδειγματική και το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια όλων καθιστώντας μας υπεύθυνους στο  να ακολουθήσουν παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα την σπουδάζουσα νεολαία της πόλης.

το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

τον Αντιπρύτανη κ. Νικόλαο Σαριαννίδης

το γραφείο Διασύνδεσης την κ. Πολυξένη Φυτάκη

τον Χρήστο Όροβα

την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας τον κ. Βόσδου Σωτήρη

τον Σ.Ε.Ο Φλώρινας κ. Καραγιάννη Ηλία

τον Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Φλώρινας την κ Μπαφίτη Άννα

το Δασαρχείο Φλώρινας

την ΛΕΔ Φλώρινας

κ. Δαϊκόπουλο Ιωάννη

κ. Παπαδόπουλο Σταύρο

κ. Σερδάρη Αρετή

κ. Σαμαρά Κίμων

κ. Λαβασίδου Ειρήνη

κ. Ρούφα Κοσμά

κ. Αντωνιάδου Βιβή

κ. Καλυβιάνο Λεωνίδα

 

TAGGED: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ΣΕΟΦ, Φλώρινα, ΦΟΟΦ,